Campionii, campionii!

În urma finalei disputată împotriva echipei CSS4 Lumina Wolves, echipa reprezentativă a clubului nostru a devenit Campionă Municipală în sezonul 2016-2017.

Suntem mândri de baieții noștri care au fost foarte concentrați și au făcut ca această finală să fie una la discreția acestora. La finalul meciului echipa PlayBall aflându-se în avantaj cu aproximativ 20 de puncte (aici de adaugat rezultatul).

Suntem și mai fericiți întrucât echipa PlayBall a reușit în sezonul 2016-2017 un sezon perfect, reușind să încheie Campionatul Municipal de baschet fără nici o înfrângere deși am întâlnit echipe participante în Campionatul Național, echipe cu un “palmares” mult mai numeros decât al clubului nostru.

Această performanță ne face să credem că dacă am fi avut posibilitatea financiară să participăm și noi la Campionatul Național, poate cine știe, am fi câștigat și titlul de Campioni Naționali. Din păcate, datorită unui buget limitat nu am putut spera la o performanță și mai mare.

Echipa noastră și-a dorit extraordinar de mult acest titlu, fiind destul de aproape să-l cucerească și în urmă cu un an când am câștigat finala mică la juniori 2 (generația 2000-2001); dar și în urmă cu doi ani când am obținut locul doi la juniori 3 ( generație 2001-2002).

Poate cel mai greu meci din acest sezon a fost semifinala, cu fosta Campioană Natională, Laguna Sharks (generația 2002), când în deplasare am reușit să câștigăm la o diferență destul de mică, scorul fiind strâns pe toată perioada meciului (aici de adaugat rezultatul).

Pe această cale dorim să mulțumim părinților, rudelor jucătorilor, prietenii acestora și nu în ultimul rând componenților echipelor de juniori din cadrul clubului ACS Playball pentru susținerea incredibilă adusă pe durata intregului sezon.

Vă mulțumim pentru faptul ca ne-ați făcut să ne simțim în orice sală ca “acasă” și mulțumim jucătorilor care prin modul lor de a juca baschet au devenit modele demne de urmat pentru generațiile din cadrul clubului care-i vor urma.

Jucatorii care au pus umărul la aceasta performanta sunt:

 1. Sava Theodor
 2. Drăgan Petru
 3. Dragomir Alexandru
 4. Jahaleanu Vlad
 5. Andrei Eduard Sorin
 6. Ștefan Alexandru
 7. Ștefan Tică
 8. Răduță Raul
 9. AlSayegh Dany
 10. Matei Dragos
 11. Bădăuță Edward
 12. Homos Cristian
 13. Spirache Florin
 14. Latif Khalid
Galerie foto – ACS Playball Juniori 2 – Campioni Municipali