In august 2018 am inceput timid sa formam o echipa la categoria de juniori 2 in Campionatul Municipal. Cu o luna inainte de inceperea campionatului regaseam doar 2-3 tineri dornici sa participe. Se punea in discutie daca avem cu cine sa participam la aceasta categorie de varsta.

Nu ne-am dat batuti, s-a transformat in provocare si am crezut ca exista tineri care doresc sa participe la o competitie baschetbalistica municipala.

Intr-un final am reusit sa aliniem un lot care sa participe la Campionatul Municipal in sezonul 2018-2019. Asa am ajuns printre cele 35 de echipe participante. Impartite in 7 grupe a cate 5 echipe, ACS Playball a picat in grupa a 2-a alaturi de CS Chitila, Dan Dacian Mov, ICED Blue Hawks si Soimii Albi.

Cu o participare indrazneata si vioaie, fara obiective marete, ACS Playball a reusit sa se impuna pe primul loc in grupa in fata unor echipe mai bine cotate datorita unei structuri si nucleu de jucatori deja format cu cativa ani in urma.

La finalul primei faze a grupelor, datorita rezultatelor, ACS Playball a reusit ca dintr-un numar de 35 de echipe sa se pozitioneze in primele 14 echipe.

Rezultate in prima faza a grupelor
ICED Blue Hawks (45) – (73) ACS Playball
ACS Playball (66) – (44) CS Chitila
Dan Dacian Mov (36) – (44) ACS Playball
ACS Playball (27) – (49) Soimii Albi


In a doua faza a grupelor, cele 35 de echipe au fost impartite valoric in 5 grupe a cate 7 echipe. Primele doua grupe fiind reprezentate de cele mai bune echipe calificate in prima faza de pe locul 1 si locul 2.

Constienti ca urmatoarea faza a grupelor ne aduce alaturi de elita cluburilor bucurestene, nu ne ramane nimic altceva decat sa ne jucam sansa in fiecare meci si sa speram la rezultate bune.

Lotul largit pentru Juniori 2 – ACS Playball

 1. Alexandrescu Radu
 2. Bosoanca Vlad
 3. Ciucasu Andrei
 4. Eduard Vasile
 5. Radulescu Bogdan
 6. Ionescu Victor
 7. Stefan Razvan
 8. Mario Vruta
 9. Bogdan Paramon
 10. Andrei Balogh
 11. Zbarcea Dragos
 12. Sisak Toma
 13. Mihai Ombun
 14. Trandafirescu Mario

Antrenor: Andronic Cristian-Liviu