Playball, în traducere liberă “joacă mingea”, este înainte de toate, un îndemn pentru un stil de viață sănătos și activ, care se bazează pe cel mai dinamic și spectaculos joc cu mingea.

Inventat de către profesorul de sport de origine canadiana, James Naismith, baschetul a devenit unul dintre cele mai răspândite sporturi de echipa din lume.

În prezent, în România, baschetul este al doilea sport ca răspândire printre practicanți după fotbal.

Asociația Clubul Sportiv Playball, a fost înființată în urma cu aproximativ 8 ani și a început cu doar 7 copilași. În prezent, Playball are secții de baby baschet, mini baschet, juniori III, juniori II și juniori I.

ACS Playball București

Asociația Club Sportiv Playball are Certificat de Identitate Sportivă și este membru afiliat al Federației Române de Baschet.

Strigătul “1,2,3 Playball”  –  înainte de începerea meciurilor, la time-out, la sfârșit de meci și la final de antrenament, pentru noi înseamnă mobilizare, determinare și ambiție.

Indiferent de adversari, arbitrii sau de alte ostilități, motivați pentru a câștiga fiecare meci, susținuți din tribune de familie și apropiați, ne jucăm șansa în fiecare secundă până la fluierul final.

Nu ne oprim aici, în permanență încurajăm copiii să vină la baschet. Într-un mediu placut și organizat, copiii se pot dezvolta armonios învățând baschet ca pe o nouă pasiune.

Totul poate începe de la o simplă practică de recreiere pe terenul de baschet. Cu timpul, unii dintre copii vor dezvolta calități fizice ce le vor permite să continue într-o carieră de jucători profesionisti.

Indiferent de opțiunea copiilor sau a părinților, ACS Playball are datoria față de baschet să sprijine performanța la cel mai înalt nivel.

Odată ce ai pus mâna pe mingea de baschet, nu mai poți da înapoi. Baschetul este un stil de viață.

Completeză formularul de înscriere cursuri baschet sau sună la telefon 0721-203-067. Alătură-te familiei Playball și vei avea parte de momente speciale alături de acest sport.