O vizită primită cu mare entuziasm, zâmbete și voie bună!

Harlem Globetrotters, cea mai veche echipă din istoria baschetului se află în turneu în Europa, iar în acest weekend și în București.

Această echipă a fost înființată încă din anul 1926 și a desfășurat peste 26.000 de jocuri demonstrative pe teritoriul a 122 de țări. Aceștia au ales să viziteze Școala de Baschet PlayBall în campania lor de promovare a evenimentului din acest weekend.

Acest lucru nu a putut decât să îi facă fericiți, atât pe copiii care fac parte din familia PlayBall, cât și pe copiii invitați de noi de la Special Olimpics.

Starurile echipei, Flip și Moose, ne-au delectat cu abilitățile lor de a mânui mingea de baschet, glume și dunk-uri impresionante.

Flip ne-a uimit cu detenta sa de 1.20 m la o statură de numai 1.83 m, acesta făcând și o demonstratie de fronflip-uri și backflip-uri, așa cum este și poreclit.

Moose este un jucător înalt (2.08 m) care aduce zâmbete, mult dans și glume, probabil ascunse în freza acestuia, una de tip afro.

Aceștia au schimbat câteva pase cu tinerii noștri jucatori, le-au arătat câteva trick-uri noi, au dansat impreuna și au glumit cu copiii și admiratorii carora le-au oferit si o ședință de autografe.

Le mulțumim pentru vizită, pentru modul lor unic de a promova acest minunat sport, baschetul, și pentru încurajările și momentele frumoase împărtășite copiilor prezenți în sală.

Galerie foto Harlem Globetrotter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *